Sneakers… Met ondergoed dat heerlijk zit!

Welk onderbroek past bij jouw sneakers?

Maf idee eigenlijk. Om te gaan shoppen voor ondergoed bij je sneakers. Zie je jezelf al voor de spiegel staan, met alleen een heren slip en schoenen? Even kijken of de kleuren bij elkaar passen? Toch kan het handig zijn om wat bijpassend heren ondergoed klaar te leggen.

 

 Adem in, adem uit

De voornaamste reden dat je je sneakers draagt is vaak toch het draagcomfort bij veel bewegen. Wandelen wordt een stuk aangenamer als je voeten comfortabel en zacht ondersteund worden. Als je daarbij ondergoed draagt dat knelt, schuurt of anderzins onprettig aanvoelt kan dat enorm demotiverend werken. Zoek dus naar ondersteunend ondergoed waarin jij je lekker voelt. Zo kan je weer zelfverzekerd aan de slag.

 

It’s getting hot in here

Keep it cool! Sneakers zijn ideaal bij een work-out of voor die dagen waarop je van hot naar her rent, maar ze kunnen je lichaam wel behoorlijk opwarmen. Je kan de rest van je kleding hierop aanpassen door bijvoorbeeld korte shirts of broeken te dragen. De echte warmte-bronnen zitten echter op die plekken waar je een dubbele laag draagt. Het is daarom handig om heren ondergoed te dragen dat zorgt voor de afscheidig van zweet en een beetje luchtig is. Vaak wordt er gekozen voor katoen, maar dat houdt vaak wat vocht vast en zorgt ervoor dat het een nat zaakje wordt down under. Gelukkig zijn er meer opties. Probeer bijvoorbeeld eens een heren slip van thermo materiaal in plaats van katoen zodat de temperatuur van je huid gereguleerd wordt. Dit microfiber materiaal is bovendien kleurvast, waardoor je er nog lang van gebruik kunt maken.

 

Een slip bij je sneakers?

Jazeker! Sneakers met het juiste ondergoed zijn het ultieme cadeautje voor je lichaam. Je schoenen en ondergoed beschermen dé gevoelige plekken van je lichaam. Vanuit daar wordt een groot deel van je lichamelijke ervaring bepaalt. Zoek dus bij je volgende winkelmiddag eens een paar slips bij je sneakers!