Een aparte schoenenkast voor je sneakers

Schoenenkast

Sneakers zijn weer helemaal hip. Daarbij lopen ze ook nog eens heerlijk, zowel in de zomer als in de winter. Ze staan geweldig onder alle soorten kleding en zijn in alle kleuren te koop. Eigenlijk wil je elke dag wel sneakers aan. En dus heb je waarschijnlijk thuis de hele gang vol staan met sneakers. Gewoon, omdat je dan altijd een “vers” paar aan kunt trekken als je de deur uit gaat. Maar zo’n stapel sneakers is eigenlijk niet handig. Al eens aan een schoenenkast gedacht? In een schoenenkast ruim je al je sneakers lekker op. Het lijkt wel of je een winkel in je hal hebt!

Een schoenenkast speciaal voor je sneakers

Het lijkt een beetje decadent om speciaal voor je sneakers een schoenenkast aan te schaffen. Maar hé, het zijn jouw sneakers en jij wilt dat ze mooi blijven. Ik kan je garanderen dat dat niet gebeurt als je ze door de gang laat slingeren. Met een schoenenkast voorkom je dat er iemand op gaat staan en dat ze verkleuren door de zon. En het mooiste: met een schoenenkast kun je ieder paar keurig, overzichtelijk, naast elkaar zetten. Hoe fijn is dat?

Een schoenenkast voor zijn sportschoenen

We weten natuurlijk allemaal dat vrouwenschoenen nooit stinken. Maar mannenschoenen… oei! Het wordt dus tijd voor een schoenenkast die speciaal alleen voor zijn schoenen is. Doordat de schoenen in deze kast niet meer op elkaar liggen, krijgen ze de ruimte om uit te wasemen. En dat is, zeker in de warme zomermaanden, geen overbodige luxe. Nog even een geurvreter aan de binnenkant hangen en ook zijn schoenen ruiken weer naar roosjes!

Een schoenenkast voor je kinderen

Een schoenenkast voor de schoenen van je kinderen is een perfect idee. Al die kleine schoentjes raken anders verdwaald door het hele huis. En net als je haast hebt is de linker- dan wel rechterschoen nergens meer te bekennen. Wanneer je een kast voor de schoenen van je kinderen neerzet, is dat probleem alvast opgelost. Daarbij is zo’n kast ook nog eens erg goed als opruim-leermoment. Als je kinderen uit school komen, hangen ze hun jas aan de kapstok en doen ze de schoenen in de kast. Je moet ze nog even leren om zelf hun broodtrommel en beker naar de keuken te brengen, maar dat komt ook vast goed. Zo wordt je leven, dankzij zo’n kast, ineens een heel stuk gemakkelijker. Daar word je toch blij van?